Tuesday, 24 February 2015

Anak DEMAM tapi Masih Kekal AKTIF?????



‪#‎Throwback‬

semalam pas makan je terus membuak2 muntahnya..terus bawak si‪ #‎AdamAkif‬ ni jumpa doktor..dalam hati dah risau sangat2 sebab budak2 ni kalau dah asal makan je muntah mesti dah kronik sangat demam nye..

tapiiii....sampai je kat klinik terkejut mama nye tengok ada dalam 20 patients lagi yang tengah beratur..hati yang risau tadi lagiii bertambah2 risau takut si anak ni makin lemah..


ternyata jangkaan mamanya meleset sama sekali...pantang nampak je papan gelongsor laju aje kenit ni berlari2..ehhhhh??? tadi badan dah lembik2 nak jalan pun xlarat..ni boleh pulak berlari2,berkejar2an lagiii...mulut lagi la pot pet pot pet aje...lagi penat la mamanya nak melayan...

sampaikan doctor pun cakap,tak macam orang demam+selsema+batuk punnn...aktif semacam aje dia....cer tengok rupa budak yang acah2 demam selsema n muntah2 ni...macam budak tak sihat keee???


video




jeng..jeng..jenggg...mama nya pun cerita la ari2 rutin bagi makan ‪#‎chewablevitac‬...risau jugak la kan sebab some doctor ni tak berapa gemar supplement2 laen selain ubat2 dia jual tuu...

0135244993


sekali doctor kate...good...u know how to give a healthier life to your son..(lebihkurang macam tula)...u dont worry too much mama..your son have full antibody from bf+supplement u gave..keep it up...thats why he still active n kuat makan eventhough badan tak sihat..

tu diaaa....panjang jugak doctor tu cakap...sepanjang barisan mama beratur..huhuhu tapi xpe,hati mama dah lega...alhamdulillah, doctor pun menggalakkan supplement2 tambahan untuk kanak-kanak.

jadi,pada ibu2 yang inginkan anak2 dia sentiasa berselera,aktif n bijak rajin2 contact saya okkk...


#chewablevitac RM 37.50 
90 tablets
nak harga kasih sayang???jom whatsapp saya cecepat...




No comments:

Post a Comment